همایش بزرگداشت روز آمار و برنامه ریزی

به مناسبت بزرگداشت اول آبان ماه، روز آمار و برنامه‌ريزي، همايش "بزرگداشت روز آمار و برنامه‌ريزي" در سال جهاني آمار، یکشنبه ۱۰ آبان ماه در تالار زیتون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

اين همايش با حضور و سخنرانی آقايان دكتر اصغری، رییس محترم دانشگاه ، دكتر هادی، مدیر محترم دفتر ریاست دانشگاه ، دکتر قاسمی ، سرپرست محترم اداره آمار و اطلاع رسانی و همچنين جمعي از رابطین محترم آماری مراکز برگزار گرديد. در این همایش همچنین مبحث آموزشی " آمارهای ثبتی " توسط جناب آقای دکتر فیضی مدیر محترم گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و نیز مبحث آموزشی " تحلیل شاخص های عملکردی بیمارستان " توسط سرکار خانم افشاری کارشناس مسئول اداره آمار و اطلاع رسانی دانشگاه ارائه شد.  در انتها به تحلیل های برتر منتخب در مسابقه آماری روز جهانی آمار جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.